Har du brug for hjælp?

Gavesæt med gæstehåndklæder

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sjov, fin og garanteret alkoholfri værtindegave! Fire gæstehåndklæder der med stor succes er kamoufleret som en flaske rødvin, en flot rose og som lækre trøfler. Den sjove gaveidé kommer i en imponerende gaveæske med satin og sløjfe og fungerer perfekt som en lille værtindegave, eller forær æsken som en tak for hjælpen til din mor, når hun igen har hjulpet dig med vasketøjet.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveæske ser ud til at være fyldt med en flaske vin, blomster og chokolade, men i virkeligheden er det en lækker og blød gave - indpakningen snyder nemlig og her får du et gavesæt med dejlige gæstehåndklæder i tre flotte farver. Det bordeaux gæstehåndklæde er forklædt som en liflig flaske rødvin fra Bordeaux, mens det røde håndklæde er formet som en perfekt rød og langstilket rose og de hvide håndklæder er foldet som små, lækre og fristende trøfler som du har lyst til at smage på. Men pas på - gaven kan ikke drikkes eller spises, til gengæld kan den blive hængt op. Det er da en sjov idé der vil overraske og glæde enhver der er modtager af den her flotte gaveæske.

Gaveæsken med gæstehåndklæder er ikke bare en sjov gaveidé, det er også en virkelig praktisk gave - for hvem kan ikke bruge lidt ekstra gæstehåndklæder på badeværelset når der er blevet inviteret til middag, fødselsdag eller jul? Forær den flotte gaveæske, med et glimt i øjet, som en fin værtindegave til din bedste veninde. Eller hvad med at lave en rigtig flot adventskalender til din mor, hvor gaveæsken med gæstehåndklæder er en af december måneds flotte gaver.

Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæt med gæstehåndklæder
    • 1 flaske - 33 x 75 cm
    • 1 rose - 20 x 20 cm
    • 2 trøfler - 20 x 20 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Bemærk: gaveæske måler 30 x 8 x 25 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T21:41:44+00:00