Har du brug for hjælp?

Gavesæt med badebombekager

155 kr
(861 kr / kg) inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så er det tid til at slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress og jag - denne æske med ren luksus til badeværelset er fyldt med smukke og velduftende badebomber, der er formet som lækre kager og er sand wellness, når de fylder badekarret med bobler. Dyk ned i det plejende bad og mærk, hvordan de lækre olier i sæben er med til at gøre huden fin og blød. En perfekt gaveide til kvinder, som trænger til lidt luksus i hverdagen.

Other customers bought

Beskrivelse

Findes der noget bedre end et afslappende karbad efter en lang dag? Nej, vel! Det kan især kvinder nok skrive under på. At kunne ligge i et kar fyldt med velduftende bobler, lukke øjnene og bare nyde øjeblikket uden at skulle tænke på praktiske gøremål er sand lykke for de fleste. Denne gaveide kan være med til at forsøde hverdagen og hjælpe lykken på vej. I æsken er der seks små badebomber, der til forveksling ligner rigtige kager - de dufter herligt og indeholder plejende ingredienser som naturlige olier, kakao- og sheasmør, der er med til at gøre huden dejlig blød.
Denne æske med ren luksus til badeværelset er en ideel gaveide til hårdtarbejdende kvinder, som trænger til et afbræk i hverdagen. Giv de lækre badebomber til en, du holder af, og som har fortjent lidt ekstra luksus. En perfekt gaveide til valentinsdag eller mors dag, som alle kvinder vil elske.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 6 badebomber formet som kager, håndlavet, med lækre duftkompositioner, lavet af næsten udelukkende naturlige ingredienser som kakao- og sheasmør samt naturlige olier og duftstoffer, dekoreret med rigtige blomster, leveres i en flot gaveindpakning
  • Vægt: 30 g pr. badebombe

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:54:56+00:00