Har du brug for hjælp?

Gavepapir med små perlerækker

Fra: 39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +
Når man giver en gave til en, man holder af, er det ikke kun gaven i sig selv men også indpakningen er vigtig. For at alt kan komme til at se perfekt ud, er dette gavepapir det helt rigtige. Med dette gavepapir med små perlerækker kommer alle gaver til at virke ekstra indbydende!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Gavepapiret med de små, fine perlerækker er en unik og nytænkende måde at gribe gavepapir an på, og gør på nul komma fem enhver gave endnu mere indbydende. Det flotte gavepapir fås i to forskellige nuancer - rødlige og grønlige - og således kan du vælge netop den farve, der passer bedst til både gaven og modtageren. Med dette gavepapir med små perlerækker lægger man helt sikkert mærke til din gave på gavebordet, og du vil uden tvivl få komplimenter for den flotte gave allerede inden den er pakket ud!
Vælg den nuance, der passer bedst, og pak din næste gave ind i anderledes og flot kvalitetspapir, der vil glæde enhver modtager af enhver gave. Med gavepapir med små perlerækker behøver man næsten ikke noget gavebånd, da gavepapiret i sig selv er festligt og dekorativt.
Det har aldrig været sjovere at give en gave end med dette anderledes gavepapir.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rød og grøn

Detaljer

  • Variant: grøn

Detaljer

  • Variant: rød
2021-01-23T00:03:15+00:00