Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Gavepapir med polkaprikker og vichytern

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +
Lige meget hvem gaven er til og i hvilken anledning den gives, får den med dette gavepapir med polkaprikker og vichytern et stilfuldt touch. Således bliver din gave med garanti til en, man lægger mærke til. Du vælger selv hvilken side, der skal vende ud og hvilken, der skal vende ind.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Gavepapiret med polkaprikker på den ene side og vichytern på den anden er et godt valg til de fleste anledninger. Du kan selv vælge, hvilken side der skal vende udad og får således hele to designs på en og samme rulle.
På denne måde kan du variere indpakningen og dine gaver bliver helt sikkert et blikfang på gavebordet. Du kan både bruge mønstret med polkaprikker og mønstret med vichytern til julegaverne og til fødselsdagsgaver til dem, du har kær. Det klare og farverige gavepapir vil være et alletiders blikfang på gavebordet eller under juletræet, og gaven vil uden tvivl pirre de andre gæsters nysgerrighed.
Hvad der er i gaven, må modtageren vente med at finde ud af, men indtil da, er det jo også meget dejligt med noget flot at se på. Glæd dig over at se din gave skille sig ud i mængden, og hav det sjovt med at lave den flotteste gave!

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:58:35+00:00