Har du brug for hjælp?

Fuck dig - kaffekop

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En gave kan sige mere end tusind ord! Denne er dog trods alt mere ovre i spøg og skæmt-afdelingen. Fyld koppen med kaffe og giv den til en ven, når kaffen så er ved at være tom, dukker der pludselig en fuck-finger op i bunden. Det skal nok komme som en overraskelse. Koppen fungerer også godt som gaveide, hvis du har en kollega med god humor!

Other customers bought

Beskrivelse

Fuck dig! Denne gaveide er ikke for de sarte eller stille typer. Den sjove kop gemmer nemlig på en overraskelse i bunden i form af en udstrækt langefinger, også kendt som fuck-fingeren. Du kan give koppen som gave til en kollega med en lidt sort humor, eller give ham eller hende koppen fyldt med kaffe og se deres reaktion, når fuck-fingeren pludselig dukker op i bunden af koppen. Selve koppen er lavet i hvid keramik, og tåler både at komme i mikrobølgeovn og opvaskemaskine, hvilket gør den superpraktisk.

Mangler du en sjov og anderledes gaveide til chefen, og er han eller hun klar på lidt sjov, så er denne gave den helt rigtige ide, som der nok skal blive grint lidt af på kontoret. Du kan også have den stående derhjemme blandt dine andre hvide kopper og så overraske en særlig gæst, hvis du får besøg. Det skal dog være nogen med en god sans for humor, da koppens budskab hurtigt kan blive misforstået. Men denne sjove kop er da kun til at grine af! Brug den som gave til fødselsdag, indflytterfesten, jubilæet eller en anden anledning eventuelt sammen med en ”rigtig” gave, så der ikke bliver skuffede miner hos modtageren!

Detaljer

  • Beskrivelse: fuck dig-kaffekop
  • Materiale: keramik
  • Mål: 8,5 cm
  • Kapacitet: 300 ml
  • Bemærk: tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T12:34:57+00:00