Har du brug for hjælp?

Frøkonge sparebøsse

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Om prinsessen rent faktisk ville have kysset frøen, hvis ikke den havde sagt at den var en rigtig prins med et stort kongerige og en flot guldkrone - det finder vi aldrig ud af. Med den her søde frøkonge sparebøsse kan du i hvert fald være sikker på at der er et par mønter på kistebunden når du kysser frøen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Forær den her søde og charmerende sparebøsse til en du holder virkelig meget af. Den flotte og grønne frøkonge med den store guldkrone, lover måske mere end bare at hjælpe dig med at spare dine penge sammen - det kan jo være at den tilfredse frø på et tidspunkt kunne finde på at forvandle sig til en flot prins... Eller også kunne den ikke, men den kan i hvert fald hjælpe dig på vej med at spare nogle penge sammen, til de helt store eventyr og rigtig spændende oplevelser, der kræver lidt ekstra lommepenge.

Den fine, grønne padde er lavet i plastik og har en drejelås i bunden, så er du sikker på at du altid kan komme til de opsparede mønter som frøkongen vogter over. Frøkonge sparebøssen vil uden tvivl imponere den lille pige som ikke kan få nok af eventyr, og så vil frøen bare se rigtig fin ud på hylden mellem prinser, prinsesser og trolde. Giv frøkongen til din datter i fødselsdagsgave eller julegave, og husk at putte nogle penge i sparebøssen inden du pakker den ind og giver hende den - det betyder jo lykke og velstand, og det er da to ting der er rigtig dejlige at få at i gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: frøkonge sparebøsse
    • drejelås i bunden
  • Materiale: plastik
  • Mål: 16 x 12,5 x 11 cm
2022-08-09T18:33:16+00:00