Har du brug for hjælp?

Frøken Huskeblok

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En huskeblok er en god ide for en enhver husstand, skrivebord eller værelse. Den giver dig mulighed for hurtigt at skrive små ideer, drømme, huskesedler eller noter ned, så du ikke glemmer dem. Denne huskeblok er derudover lidt udover det sædvanlige. Den er nemlig formet som en sød pige med et smilende ansigt og en flot rød kjole, hvorpå huskeblokken hænger. Oven på huskeblokken findes også en lille blyant, så du også har noget at skrive med, når du skal bruge huskeblokken. Sød gaveide til adventskalenderen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Huskeblokke fås i ganske ordinære, gule eller pink udgaver, men ordinær er ikke et ord, denne huskeblok kan beskrives med. Rettere sagt er den alt andet end ordinær, selvom det er en huskeblok. Denne huskeblok er nemlig formet som en sød pige, der bærer en flot, rød kjole med et stort skørt, hvorpå selve huskeblokken hænger. Ovenover huskeblokken er der en blyant, og øverst oppe har pigen et sødt og smilende ansigt med en sort knold og læber formet som et lille, rødt hjerte. Alt i alt er Frøken Huskeblok meget sød at se på.
En huskeblok er altid smart at have rundt omkring i dit hus, værelse eller lejlighed. Den lader dig nemlig skrive ting ned, inden du glemmer dem. Det kan være dine drømme (hvis du lægger huskeblokken ved dit natbord), dine ideer, dine mål eller ganske almindelige huskelister til hverdagen. Så er du sikker på, at du ikke glemmer noget vigtigt.

Detaljer

    2020-11-26T00:04:19+00:00