Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Fotokrus med termoeffekt

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Vi elsker alle trylleri og magi, og hvis du er født i 80'erne kan du sikkert huske de frække kuglepenne, hvor mænd og kvinder "tabte" tøjet når man skrev med kuglepennen. Det her krus kan noget af det samme - hvor pikant billedet skal være, som bliver printet på kruset, vælger du selvfølgelig helt selv, men billedet vil kun på magisk vis træde frem, når der bliver hældt en varm væske ned i kruset.

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Det kan godt være at modtageren af denne gave bliver en smule overrasket, når det sorte krus bliver pakket ud - "en sort kaffekop? Tak...", men det er bare, indtil du viser det magiske trick ved kruset! I med en varm drik: kaffe, te romtoddy - stille og roligt, som kruset fyldes, vil det billede, som du har valgt skal pryde kruset, træde frem og trække et smil frem på læben af din veninde, mor eller søster.

Det her er selvfølgelig en gave, som alle, der elsker en varm kop morgenkaffe vil elske - først og fremmest fordi de nu har deres helt eget private krus, som der ikke er nogen der skal røre ved. Men også fordi, billedet der kommer frem, når den varme kaffe hældes i, vil betyde noget specielt!

En fin lille gave til din kollega, veninde eller moster til jul, fødselsdag eller bare fordi.

Detaljer

  • Beskrivelse: keramikkrus der skifter fra sort til hvid med foto når der kommer varm væske i
  • Mål: 9 x 8 cm
  • Bemærk: kruset kan ikke tåle direkte sollys og tåler ikke opvaskemaskine og mikroovn
2023-12-01T08:35:19+00:00