Har du brug for hjælp?

Forsølvet fotoramme med gravering - blank - 13x18

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Enhver, der har et særligt øjeblik mellem to mennesker tilbageholdt med et foto, har også brug for de rette betingelser for at gøre det. Denne ædle, forsølvede fotoramme med personlig gravering er de særlige øjeblikke eller favorit billede af din eller din modtager med sikkerhed kunne og takket være den personalisering for eksempel med navne og dato en tilpasset, smuk gave idé som bryllupsdag.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Et særligt øjeblik eller bedste billede er i dette fotoramme bedre. Især brylluppet foto er mange mennesker på hjerte og kan indstilles, så som en gave værdig scene. Men andre begivenheder såsom det første billede af mor og barn eller en stor ferie scene er fantastisk til et foto og ramme gave!

Især personalisering - kan være indgraveret med et eksempel navn og dato - understreger karakteren af ​​et vigtigt billeder og gør forsølvet billedramme til en personlig gave. De har desuden et valg af tre varianter:

For billeder af dimensionerne 10 x 15 centimeter, der er rammen som mat gyldne flimrende version eller med en blank finish; Fotos af dimensionerne 13 x 18 centimeter finde en plads i den større og også skinnende ramme.

Uanset dette valg af forsølvet ramme med gravering er en stor gave idé som bryllupsdag, til din bedste ven eller endda deres egne forældre!

Detaljer

Forsølvet fotoramme med gravering

for billeder af dimensionerne 13 x 18 (ramme blankt)
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til gravering!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T02:18:15+00:00