Har du brug for hjælp?

Form til cakepops med små monstre

169 kr
Inkl moms
- +
Skal du holde fødselsdagsfest for børn? Så er denne gave en sikker vinder! I gavesættet får du en silikoneform, der har former til otte forskellige små, frygtindgydende og på samme måde, søde monstre. Monstrene udgør de kendte cakepops, som er et begreb, der dækker over små kager på en pind. Med denne form kan du lave dine egne cakepops, og i gavesættet får du også træpinde med, som du skal stikke i kagen eller dejen, når du bager dem.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er et ægte kagehit, især hvis der er børn involverede. Gaven vil også være perfekt til børnefødselsdag. Gaven består af et sæt med en kageform, der er formet som otte små monstre med forskellige funktioner og udseender. Til sættet hører der også 16 træpinde med, og det er så planen, at du skal stikke dem i kagerne, så de kan stå op. Når kagerne er bagt, kan du pynte, designe og kreere dem, som du ønsker det.

Det er sikkert også noget, børnene ville elske at være med til - at skabe deres eget lille kagemonster. Når kagerne er helt færdige, kan du vælge at servere dem på forskellige måder. De kan for eksempel stå i et glas sammen eller, hvis du har lavet en anden kage eller lagkage til en fødselsdag, kan du også stille cakepopsne ned i den, så din kage bliver endnu mere vild at se på!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med kageform med 8 monstre og 16 træpinde.
  • Materiale: form - silikone, pinde - træ
  • Mål: diamter 5,5 - 7 cm
2020-12-06T01:32:18+00:00