Har du brug for hjælp?

Op til 80% rabat på udsalgsvarer | Gælder kun t.o.m. 28 januar eller så længe lager haves.

Flere visninger

Forklædningsmagneter

PÅ LAGER

Vil du have et godt grin, hver gang du åbner køleskabet? Så klæd dine fotos ud med køleskabsmagneter formet som solbriller, hatte, skæg eller blodige økser. Du vælger selv, om mormor skal have kongekrone på, om din bror egentlig ser bedre ud med høj hat og skæg, eller om billedet fra den sidste fest bør peppes op med en blodig motorsav. Perfekt som tosset værtindegave eller fødselsdagsgave.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Fra: 95 kr
- +
Inkl. moms

* Skal udfyldes

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Har man familiefotos, takkekort og ferieminder hængende på køleskabsdøren, er der med forklædningsmagneter mulighed for at spice dem lidt op og gøre dem meget festligere. Med køleskabsmagneterne formet som hovedbeklædninger, sjove accessories, horroransigter og blodige våben, kan du hele tiden ændre på dine fotos og give dig selv og dine gæster et godt grin. Måske har et foto hængt der så længe, at det trænger til fornyelse. Det kan ogå være, at billedet bare ikke er taget fra den bedste vinkel. Har en person på billedet for eksempel lukkede øjne, så giv ham solbriller på eller skjul hans ansigt helt med et græskarhoved.
Laver du selv en underlig grimasse, så pep billedet med en sombrero eller måske en blodig dolk gennem hovedet. Mulighederne er uendelige med de sjove forklædningsmagneter. De er en spøjs og festlig gaveide, der vil vække glæde hos både stor som lille, gammel som ung. Her er magneter til mange timers underholdning for alle, der skal hente noget fra køleskabet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sjov og uhyygelig
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-01-20T16:32:08+00:00