Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Fejr din fødselsdag i sus og dus det sted, hvor du tilbringer mest tid overhovedet. Nemlig ved dit skrivebord i hjemmet eller på arbejdet. Med dette fantastiske fødselsdagssæt til skrivebordet har du alt, hvad du har brug for til at kunne pifte dagen lidt op. Tag hatten på og strø lidt konfetti på skrivebordet og mærk, hvordan det gode humør stiger! Gaveideen til at kunne fejre kollegaen på arbejdspladsen!

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
75 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

En sjov hat, en mini papirguirlande, flot farvefuldt konfetti, en fødselsdagsroset til fødselaren og sjove pile til at gøre de andre opmærksomme på, at det er her, der er fest, et fødselsdagsbanner, som man selv kan dekorere som man lyster - dette fødselsdagssæt til skrivebordet indeholder alt, hvad man har brug for, for at kunne fejre en kollega eller lade sig fejre! Sæt gang i stemningen på arbejdet ved at lade alle vide, hvor det sker. Alle har med sikkerhed en lille stund til at kunne fejre dagen også selv om kalenderne er fyldt op.
De bedste fester er jo som bekendt de spontane fester. Med dette fødselsdagssæt har du muligheden for at pynte op til en uforglemmelig dag. En nem og let måde at fejre en god kollega eller endda chefen på og sprede lidt glæde på arbejdet. Eller brug gaveideen til at lade dit barn fejre henne i børnehaven. Hurra, hurra, hurraaaaaa!!!

Detaljer

  • Beskrivelse: dekoration lavet ud af stabil karton og snor
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-22T07:07:43+00:00