Har du brug for hjælp?

Flot lysestage i striklook

155 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Til en hyggelig vinteraften hører sig både stearinlys og en lækker striktrøje. Nu er det muligt at kombinere disse to elementer, og få hyggen ind i enhver anledning. En flot lysestage i striklook er en sød gaveide til alle, der holder af hyggeaftner derhjemme, og som sætter pris på en anderledes gave.

Other customers bought

Beskrivelse

En stilfuld og klassisk lysestage med et ekstra pift - sådan kan man vist bedst beskrive denne søde gaveide. Den typiske form er letgenkendelig og den enkle, hvide farve gør, at den passer i langt de fleste hjem. Så mon ikke både venner, familie, naboer og kollegaer vil sætte pris på denne smukke lysestage, som trods sit klassiske look har noget, som de fleste andre lysestager ikke har - nemlig et striktrøjelook?
Det ganske særlige ved netop denne lysestage er den specielle overflade, som ligner et strikket mønster, men da det ikke er farvet, springer det ikke øjnene som det første, men sørger i stedet for en rigtig overraskelseseffekt. En flot lysestage i striklook kan bruges til en sød værtinde- eller indflyttergave eller til veninden "bare fordi". Den fine lysestage, som både er klassisk og moderne på samme tid, passer til mange anledninger og i mange hjem.

Detaljer

  • Mål: 10 x 25 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:51:55+00:00