Har du brug for hjælp?

Flask med gravering

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvad kunne være bedre end at vide, at du er nødt til at søge om en slurk af sin yndlingsdrink kun på det personlige kolbe? Især hvis dette derefter kommer aldrig så ædel som denne model, herunder individuel gravering. Denne gave har absolut stil!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Kolber er kun for mænd? Falske - de smarte beholdere til foretrukne drink er igen stærkt på mode. Og ikke uden grund: Efter alt, de giver os farten til enhver tid med en lækker tår vores foretrukne drink!

Denne praktiske ven opsummerer alle 237 ml, er dens dimensioner på 12,5 cm x 9,5 x 2, men stadig meget praktisk og nem at tage bekvemt. Den høje kvalitet bearbejdning af rustfrit stål, er det også meget robust og så en holdbar, loyal følgesvend. Uanset hvilken du udfylde tørstslukkende gave - du vil lære at sætte pris på det faktum, at det dig overalt, altid leveres med et beroligende drik vand, te eller cognac og fås i alle situationer til side. Det bedste: En individuel gravering af op til 18 tegn savnede denne Flask prikken over i'et til det unikke!

Ikke kun for mænd, den lille, elegante kolbe en absolut suveræn Stylecacessoire samt en gave, der garanterer ikke vil visner væk i skuffen. Kvinder opdager også praktisk, mobil drik flaske med tradition mere og mere for sig selv, for at afgive en redegørelse!

Detaljer

Materiale: Rustfrit stål
Dimensioner: 12,5 x 9,5 x 2 cm
Kapacitet: 237 ml

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-27T18:29:50+00:00