Har du brug for hjælp?

Firkløver-magnetsæt

69 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med et firkløver-magnetsæt, som indeholder fire magneter, der er formet som de lykkebringende symboler, kan man hjælpe heldet lidt på vej for venner og familie eller bare give dem held med at holde orden på sedler og papirer. En god og praktrisk gaveide til både venner, veninder og familiemedlemmer! En sød og oplagt gaveide til pakkekalenderen, mandelgaven eller som værtindegave.

Other customers bought

Beskrivelse

Man kan ikke altid være heldig - men nu kan heldet blive hjulpet lidt på vej! Med et firkløver-magnetsæt skal man ikke lede længe efter heldet, man kan bare kaste et blik på køleskabsdøren, white boardet eller tavlen og finde heldet i den karakteristiske form af et firkløver, i stedet for at bruge lang tid på at lede efter dem i en grøn eng, som i øvrigt altid synes at være fuld af trekløvere! Udover at bringe held, er dette firkløver-magnetsæt også utrolig praktisk.
Sættet, der indeholder fire magneter i to forskellige størrelser, kan bruges til at holde orden på børnetegninger, papirer, indkøbssedler, postkort og andet hjemme på køleskabet eller bruges til at hænge dokumenter op på tavler og white boards på kontoret. På den måde har man i hvert fald held med at holde styr på sine sedler og andre papirer! Sættet med fire firkløver-magneter, er en sød og praktisk gaveide, der giver både venner og familie eller kollegaerne fra kontoret en smule held. Ikke mindst med at holde orden på papirer og sedler i hverdagen!

Detaljer

  • Beskrivelse: 4 magneter med form som et firkløver i to grønne toner
  • Mål: ca. 2,5 og 2 cm
2020-11-28T08:05:46+00:00