Har du brug for hjælp?

Farverige lysestagelys

Fra: 99 kr
(582 kr / kg) inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så er det slut med at lede efter den perfekte lysestage! Disse farverige lysestagelys pifter ethvert hjem op og giver et individuelt touch. Således er det aldrig mere et problem, hvorvidt lyset nu også passer til den pågældende lysestage.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Gør den romantiske candlelight-dinner endnu mere personlig eller skab en hyggelig - og samtidig festlig - atmosfære i hjemmet! Med dette farverige lysestagelys er der ikke bare garanti for hygge, der er også sørget for, at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt lyset passer til lysestagen. Hvad enten du vælger gaven til dig selv eller giver den til en, du holder af, er denne gaveide yderst dekorativ og pynter i ethvert hjem. Det farverige lysestagelys er noget af et blikfang, som med garanti vil blive lagt mærke til, og du vælger selv, hvilken farve det skal være. Lysestagelyset fås nemlig i flere forskellige farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser!
En fin ide til en værtindegave til hende, der har alt, eller som pynt til festen. Køb evt. flere af samme samme elle en af hver - det vil give en festlig og flot effekt.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem pink, blå, gul og grøn

Detaljer

  • Variant: pink

Detaljer

  • Variant: blå

Detaljer

  • Variant: grøn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-02-21T06:26:18+00:00