Har du brug for hjælp?

Farverige Kærlighed Slot med gravering - rød

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Dette har Vægt: Den store, massive kærlighed lås i den ønskede farve er det vidunderligt romantisk gestus af stor betydning! to navne og en dato, hvor en blå, pink eller rød overflade af høj kvalitet hængelås indgraveret, så du forankre den fast til et gelænder og smide nøglen i vandet. Svage knæ inkluderet!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Et tegn på, at du hører sammen, at intet af de to elskende fra hinanden kan løse: den fælles kærlighed Castle er en gestus af stor symbolsk værdi! I denne farve variant, slottet er forholdsvis stor og massiv; til enten blå, pink eller røde område af låsen krop et hjerte med flagrende bånd er indgraveret - og her de to navne efter eget valg samt en dato.

Det fuldt funktionel, imponerende slot er traditionelt lukket på en bro rækværk over en flod, så efterfølgende afleveret nøglen i vandet. Vi viser hinanden, hvordan sikre dig den kærlighed. Hvem forståeligt fra den smukke kærlighed lås, så snart ikke ligesom særskilt, selv derhjemme er et fantastisk sted for det.

Den blikfang med den smukke, personlige hjerte indgraveret passer perfekt til alle lejligheder om kærlighed som Valentinsdag eller et jubilæum. For dem, hvis kærlighed er stærkere end marmor, sten og jern!

Detaljer

Farvet Kærlighed Slot med gravering

Rød
Bruge specialtegn - med gravering
Plus en lille hjerte på siden
Fuldt funktionel
3 nøgler medfølger
Dimensioner: 8,3 x 3,8 x 1,9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-29T08:21:17+00:00