Har du brug for hjælp?

Eyescope - objektiv til iPad 2

429 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er gaven til hobbyfotografer og personer på jagt efter det perfekte snapshot! Eyescope er et smart objektiv til at sætte på din iPad 2. Nu kan du zoome ind og komme helt tæt på dit yndlingsmotiv. Objektivet sidder på et iPadcover, som er nemt og hurtigt at tage af og på.

Other customers bought

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at tage perfekte portrætter og have mulighed for at zoome helt ind med din iPad 2, så er Eyescope gaven til dig. Eyescope er et smart objektiv udviklet til din iPad 2. Det monteres på et cover, så det er hurtigt og nemt at udstyre iPaden med det smarte objektiv. Med Eyescopeobjektivet kan du således på få sekunder forvandle din iPad til et ægte kamera med zoom.

Objektivet er designet af det engelske designfirma ThumbsUp, der har specialiseret sig i udvikling af smarte gadgets. Eyescope leveres i en pakke, der foruden objektivet indeholder et beskyttende cover til iPaden og en pudseklud til at holde zoomet klart og frit for snavs.  Elsker du at tage billeder, men orker ikke at have både iPad og kamera med på tur, så er Eyescope den perfekte gaveide. Forær det smarte objektiv til hobbyfotografen eller giv det i gave til din rejselystne bror, som samler på flotte billeder fra sine ture rundt i verden. Nu er det bare at gå på jagt efter det perfekte motiv, også selvom det findes ude i horisonten!

Detaljer

    Beskrivelse: Objektiv og cover til at sætte på iPad2 med 8 gange zoom og 246 m vidvinkel - leveres med pudseklud

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-24T06:41:18+00:00