Har du brug for hjælp?

Erotisk overraskelsespose til hendes polterabend

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med denne overraskelses pose bliver din venindes polterabend uden tvivl festlig og vild! Her finder du farverige, erotiske artikler, der nok skal sørge for en varm aften. En anderledes gaveide til polterabenden, der nok skal sætte tingene i gear!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne overraskelsespose til din venindes polterabend skal I nok blive varmet godt op! Sættet indeholder forskellige erotiske artikler, som kan bruges til festlige udskejelser på kanten af det anstændige. Posen kan for eksempel indeholde et bind til øjnene, djævlehorn, glidecreme, falske tattoveringer og meget andet. Uanset om I sidder hjemme i privaten, er i en bar eller på vej gennem gader og stræder, skal denne overraskelsespose nok sætte gang i sagerne og den priklende erotik. Den kommende brud får helt bestemt nok at se til på denne sidste aften i friheden, som det traditionelt hedder sig.

En sjov og fræk gaveide, hvis I gerne vil tage din venindes polterabend i en lidt anden retning end bare picnic og wellness. Kast dig ud i det og se, hvordan din veninde reagerer på dette frække overraskelsessæt – og hvem ved, måske er det i sidste ende jer, der bliver overrasket! Det bliver med sikkerhed en sjov Girls’ Night Out!

Detaljer

  • Beskrivelse: overraskelsesæt til hende inklusive øjenbind, skærf, nippies, glidecreme, slikkepinde, falske tattoveringer, djævlehorn og meget mere
2020-12-03T01:13:52+00:00