Har du brug for hjælp?

Enhjørning-krymmelholder

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En enhjørning-krymmelholder er rigtig sød og sjov, og en super gaveide til at indrage de mindste i familien, når der skal bages i køkkenet. Fyld den med krymmel og se, hvordan børnenes ansigter stråler mindst ligeså meget som de farverige kager. En rigtig god og sjov gaveide til både børn og børnebørn!

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis der er en aktivitet, der rigtig kan samle hele familien, er det at stå sammen i køkkenet og bage noget lækkert sammen! Børn elsker at få lov til at være med når de voksne laver noget, og med denne enhjørning-krymmelholder bliver både muffins, cupcakes og brownies endnu mere fortryllende både at lave, se på og ikke mindst at spise, når man er færdig ude i køkkenet! Den kan også bruges når der skal laves lagkage til den næste fødselsdag i huset. Der er ikke noget så farverigt og festligt som en flot lagkage med flødeskum, glasur og krymmel på toppen til at give den det sidste finish, og meget passende kan fødselsdagsbarnet jo stå for pynten, så der med stolthed i stemmen kan fortælles til både familie og venner at de selv har været med til at lave og pynte kagen.
Denne gaveide er både sjov, fortryllende, praktisk og ikke mindst pædagogisk og er en rigtig god gaveide til både børn og børnebørn, når de skal hjælpe mor, far, bedstemor eller bedstefar i køkkenet!

Detaljer

    2021-01-26T04:44:56+00:00