Har du brug for hjælp?

Enhjøring-blyantholder

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med en enhjørning-blyantholder bliver det både nemmere og sjovere at holde styr på farveblyanterne. En super kreativ og flot ide til at holde orden på børnenes tegnebord eller til at sætte lidt farve på det kedelige skrivebord. En sød og praktisk gaveide til små drenge og piger, der elsker at tegne.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke det nemmeste i verden at få børn til at holde orden på værelset og slet ikke på skrivebordet, der flyder over med malebøger, papir og farveblyanterne. Problemet er hermed løst med en enhjørning-blyantholder. Der findes simpelthen ikke nogen mere smart måde at opbevare farveblyanter på, og hvem ville ikke ønske at verden var lidt mere farvefuld? Enhjørningens horn er gyldent som solen og dens farvede man lyser op over alt, den er og bliver en fantastisk gaveide til at holde børnenes farveblyanter samlet på kreative udflugter.
Gaveideen til alle, der elsker at male - hvor som helst og når som helst! Pak papiret i tasken og tag ud i det blå for at lede efter regnbuen og male den! Hjemme på værelset vil enhjørningen gøre god figur, når den står og bringer farve og glæde på skrivebordet. En sikker gaveide til børn og alle, der elsker at komme i berøring med sit indre barn! Tag papiret frem og mal lige det du lyster!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 10 farveblyanter
  • Mål: ca. 19 x 4 x10 cm
2021-01-15T16:37:08+00:00