Har du brug for hjælp?

Enarmet tyveknægt XL - sparebøsse

285 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den enarmede tyveknægt tager ikke bare dine penge, den passer også på dem - for det her er nemlig en sparebøsse der virkelig vil give dig lyst til at fodre den med mønter! Den enarmede tyveknægt er den helt perfekte gaveide til små og store spillefugle - nu kan de spille lige så meget de vil, vel at mærke uden at miste én eneste krone og så ovenikøbet der hjemme.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad sparer du sammen til - og har du noget at spare sammen i? Hvis ikke, så er den enarmede tyveknægt det helt rigtige sted at lægge dine penge! Det giver ikke rigtig nogen mening, men den her enarmede tyveknægt kan rent faktisk hjælpe dig med at spare sammen. Hver gang du fodrer den med mønter, lander de lige nede i maven på den og her ligger de indtil at du får en jackpot. Når du får en jackpot er du ikke tvivl om det, for lampen vil blinke og klokken vil ringe! Så er det næsten som at sidde på Caesars Palace i Las Vegas

Sparebøssen passer perfekt til alle der elsker spændingen ved gambling, men ikke vil risikere hus og hjem. Den enarmede tyveknægt gør det sjovt at spare sammen - nu får du jo lov at spille hver gang du vil donere mønter til din opsparing. En fed gaveide med stor underholdningsværdi og en helt original gave til ham der gerne vil starte en opsparing.

Detaljer

 • Beskrivelse: sparebøsse formet som den enarmede tyveknægt
  • Med lampe og klokke
  • Giver jackpot ved 3 ens symboler
  • Muligt at spille uden batterier i
  • Bruger 2 stk. AA-batterier (ikke inkl.)
  • Materiale: plastik
  • Mål: 37,5 × 20 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T17:37:54+00:00