Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Elektrochok-kuglepen

59 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Denne sjove kuglepen har en indbygget tyverisikring. Klikker man på denne elektrochok-kuglepen, får man et lille stød, der er harmløst, men som klart kan mærkes. En rigtig sjov gaveide til spasmagere, der godt kan lide at lave practical jokes med deres venner og kolleger på kontoret, men pas på, for det kan være, det er dig, der ender med at få stød!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Denne kuglepen vil helt sikkert være et stort hit for venner og kolleger, der elsker at lave practical jokes med de andre på kontoret. Når man klikker på kuglepennen, får man et let stød, der er stærkt nok til at overraske, men som i sig selv er ganske harmløst. Perfekt til skoledagen, på kontoret, eller hvor man ellers synes det er sjovt at drille sine venner og veninder. Desuden er det samtidig en effektiv tyverisikring! Hvis man er træt af at miste sine kuglepenne, kan man bare efterlade denne elektrochok-kuglepen på sit skrivebord, inden man går ned for at holde frokost i kantinen og ikke kan holde øje med sine ting. Kollegerne vil i hvert fald ikke stjæle denne kuglepen fra skrivebordet igen, når de først har prøvet at få stød en gang!
Denne gaveide er rigtig sjov og vil helt sikkert gøre venner og kolleger, der godt kan lide et godt grin, vildt begejstrede. Så er det bare med selv at passe på, at du ikke kommer til selv at tage denne sjove elektrochok-kuglepen ved en fejl!

Detaljer

  • Beskrivelse: giver harmløse elektrochok når man klikker på den
  • Bemærk: denne kuglepen er ikke egnet til børn eller til personer der bruger pacemaker!

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T03:36:21+00:00