Har du brug for hjælp?

Elefant-cupcakeform med gaffel

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Åh, hvor er de nuttede, og mmm, hvor smager de lækkert! Med de her cupcakeforme er du sikret ægte overraskelse og velbehag, når du serverer de friskbagte elefant-cupcakes til fødselsdagen. En rigtig fin gaveide til den store bagemester eller familien, hvor børnene synes, det er sjovt at være med i køkkenet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En gang imellem går det an at spise en cupcake eller to, og hvis de så bliver serveret i en lille fin elefant-cupcakeform med gaffel, så kan man jo overhovedet ikke modstå fristelsen! Her kommer små, blå elefanter marcherende ind på kagefadet med snablen godt klemt rundt om gaflen og maven fuld af chokolade cupcakes med choko-hindbær topping, vanille cupcakes med blå smørcreme, og saftig gulerodskage med cremet friskostcreme på toppen - hvem kan på nogen måde sige nej til sådan en fristelse?
Den store bagemester vil elske denne gave og det samme vil børnene, som vil synes, det er endnu sjovere at være med til at bage, når elefanterne bare står klar til at blive fyldt med lækkertsmagende dej, blive varmet lidt i ovnen og få det flotte, farvestrålende creme på. Du behøver ikke engang tænke på at tage bestik med til bords, for det har de små elefanter allerede styr på, de har nemlig taget gaflerne med! To elefanter kom marcherende...med cupcakes!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 2 bageforme inkl. Gaffel
  • Materiale: silikone
  • Mål: 8,5 x 8 x 7,5 cm
2020-11-25T19:17:27+00:00