Har du brug for hjælp?

Druk-ludo

119 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Druk-ludo er et sjovt og festligt indslag til den næste spilleaften, når der skal sættes gang i tingene. Hæld dine yndlingsshots i shotsglassene og slå med terningen; spillet er i gang! Tag det med som værtsgave eller giv det i fødselsdagsgave til dine spilleglade drengerøvsven.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette spil er en sjov gaveide, næste gang du er inviteret til en våd aften hos gode venner, der nok skal få jeres aften til at blive helt fantastisk! Princippet er ligesom man kender det fra almindeligt ludo, det er bare kun for voksne og mindst 100 gange sjovere, da dette druk-ludo tilfører en ny dimension. I stedet for de klassiske brikker, er brikkerne i dette spil små shotsglas, som man kan drikke af. Man kan selv aftale, hvornår man skal drikke shots; et bud kunne f.eks være at man drak et shot, hver gang man bliver slået hjem eller når man kommer i mål, men man kunne også aftale at drikke et shot, hver gang man rammer en stjerne. En ting er i hvert fald helt sikkert: Det bliver med garanti ikke en kedelig aften med dette drukspil, og I skal nok alle sammen komme i rigtig godt humør, når I først går i gang med at spille!
Denne gaveide er perfekt, til næste gang du er inviteret til en våd aften hos gode venner og vil helt sikkert få alle gæster i en fantastisk god og festlig stemning! Skål - du er slået hjem!

Detaljer

  • Mål (spillebræt): 31 x 31 cm
  • Mål (glas): 3,5 x 2,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T05:23:03+00:00