Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Druk-ludo

119 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Druk-ludo er et sjovt og festligt indslag til den næste spilleaften, når der skal sættes gang i tingene. Hæld dine yndlingsshots i shotsglassene og slå med terningen; spillet er i gang! Tag det med som værtsgave eller giv det i fødselsdagsgave til dine spilleglade drengerøvsven.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Dette spil er en sjov gaveide, næste gang du er inviteret til en våd aften hos gode venner, der nok skal få jeres aften til at blive helt fantastisk! Princippet er ligesom man kender det fra almindeligt ludo, det er bare kun for voksne og mindst 100 gange sjovere, da dette druk-ludo tilfører en ny dimension. I stedet for de klassiske brikker, er brikkerne i dette spil små shotsglas, som man kan drikke af. Man kan selv aftale, hvornår man skal drikke shots; et bud kunne f.eks være at man drak et shot, hver gang man bliver slået hjem eller når man kommer i mål, men man kunne også aftale at drikke et shot, hver gang man rammer en stjerne. En ting er i hvert fald helt sikkert: Det bliver med garanti ikke en kedelig aften med dette drukspil, og I skal nok alle sammen komme i rigtig godt humør, når I først går i gang med at spille!
Denne gaveide er perfekt, til næste gang du er inviteret til en våd aften hos gode venner og vil helt sikkert få alle gæster i en fantastisk god og festlig stemning! Skål - du er slået hjem!

Detaljer

  • Mål (spillebræt): 31 x 31 cm
  • Mål (glas): 3,5 x 2,5 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T07:06:26+00:00