Har du brug for hjælp?

Drikkedunk til hunde

Fra: 145 kr
Inkl moms
- +
Med denne drikkedunk til hunde, kan man altid have væske med på gåturen - helt uden at man skal tage en vandskål med! Den praktiske gave i sødt design gør det nemmere for hunde og deres ejere at tage på udflugter eller gå tur. En gave som alle hundeejere vil sætte stor pris på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og derfor skal den også med overalt. Hvad enten det er på vandreture, spændende udflugter eller de længere gåture, så skal hunden med. Det er dog altid vigtigt at medbringe væske til den firbenede ven - især i varmen. Med denne drikkedunk til hunde er det problem løst.
Helt uden at der skal bruges en ekstra skål, kan hunden få noget at drikke. Den er lavet af rustfrit stål, og hunden kan drikke direkte af flasken. Den skal bare slikke på åbningen og så kommer der automatisk en lille slurk vand ud. De kloge dyr lærer lynhurtigt, hvordan denne praktiske mekanisme fungerer.
En super gave til hunde og deres ejere, særligt fordi drikkedunken ikke indeholder skadelige kemikalier og vandet ikke løber ud i tasken, og så fås den i fem flotte designs, så du kan vælge det, der passer til lige netop din tro følgesvend. Nu kan de firbenede nyde de lange ture endnu mere!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem lyserød, multi, lyseblå, hvid og hvid med sort
2021-01-25T11:08:55+00:00