Har du brug for hjælp?

Drejetallerken af glas fra Philippi

1.035 kr
Inkl moms
- +
Scenariet: I er en større gruppe af venner eller familie, der spiser middag sammen. Konstant høres en "ræk mig lige salten, giv mig lige smøret, hit med brødet", og du får næsten ikke spist noget, fordi der konstant skal rækkes mad over dig. Det sætter denne gave en stopper for. Drejetallerkenen af glas fra Philippi er så smart, at du kan placere den midt på spisebordet eller køkkenbordet, og som titlen antyder, så drejer tallerknen. Det vil sige, at hvad end du putter på tallerknen, så kan den dreje og alle kan nå.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne smarte og praktiske drejetallerken af glas fra Philippi vil gøre middagen nemmere for store familier, der normalt er vant til hele tiden at skulle række mad rundt til hinanden, fordi de ikke kan nå. Med denne drejetallerken placerer man bare maden og tilbehøret oven på tallerkenen, der gør, at alle kan nå. Er det, du leder efter på den forkerte side af tallerknen, så du ikke kan nå det, drejer du den bare, og vupti - så kan du nå! Drejetallerkenen er i et flot design med glas og aluminium og har en diameter på 35 centimeter, hvilket giver tallerknen en størrelse, der gør, at du kan placere ret meget på den.
Drejetallerkenen fra Philippi kan også bruges til andre anledninger end til middagsmaden. For eksempel til at placere frugt og grønt på i køkkenet eller til små tapas, når du næste gang inviterer til middag. Flot og stilet gaveide.

Detaljer

  • Materiale: glas, aluminium
  • Mål: 35 cm
2020-12-01T04:16:10+00:00