Har du brug for hjælp?

Double U - fyrfadsstage fra Philippi

1.035 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Tænk tilbage på de store amerikanerbiler fra 1950'erne, og du vil ikke være i tvivl om, hvor der er hentet inspiration til den flotte fyrfadslysestage i krom. Stagen består af fem svungne rør af blankpoleret krom, der skinner endnu mere, når du tænder lysene. Giv lysestagen som gave til manden, der er vild med kubik, krom og gamle amerikanske biler.

Other customers bought

Beskrivelse

Elegant, kraftig og bemærkelsesværdig, det er ord, der kan anvendes om de flotte, store, amerikanske biler fra 1950'erne. Samme ord gør sig gældende for denne flotte fyrfadslysstage i chrom. Lysestagen er designet af Boris Kupzcik for det tyske designfirma Philippi. Boris Kupzcik har altid været fascineret af de skinnende og prangende amerikanerbiler, og det er denne fascination, han har brugt som inspiration til udviklingen af Double U-fyrfadsstagen. De elegante, runde former, den skinnende blankpolerede krom og den massive bund, leder tankerne i retning af nypudset karosseri, blanke udstødningsrør og spoilere på 1950'ernes og 1960'ernes store cruisere.

 Det er dog ikke kun bilfans, der vil værdsætte lysestagen, som har plads til fem fyrfadslys. Lysestagen vil helt sikkert også vække begejstring hos dig, der er vild med tidløst og enkelt design i blanke materialer. Hvad enten lysene er tændt eller ej, vil Double U-stagen pynte på bordet eller hylden og bidrage til en varm atmosfære i rummet. Giv stagen som gave til manden, der går op i kubik, krom og store motorer, eller til hende, der sætter pris på tidløst design.

Detaljer

  • Beskrivelse: fyrfadsstage til 5 fyrfadslys
  •  
  • Materiale: blankpoleret krom
  • Mål: 22 x 4,5 x 15 cm
  • Bemærk:  udstyret med filtdupper, så den står sikkert på hylden

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T15:21:54+00:00