Har du brug for hjælp?

Dogtag med indgravering - standard

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Dette dogtag fås i to udgaver og de kan begge indgraveres. Den ene udgave har et lille hjerte indgraveret, og du kan så tilføje to navne, der vil blive indgraveret på hver side af hjertet. En oplagt gaveide til kæresteparret, måske som bryllupsgave eller som månedsdag- eller årsdagsgave. Den anden uddgave af dogtag'et giver dig mulighed for at indgravere en lille personlig hilsen, så det er en gave, der passer til enhver anledning.

Other customers bought

Beskrivelse

Dogtags kommer oprindeligt fra militæret. Det indeholder soldaternes titel, navn og fødselsdato samt personlige data såsom blodype, og på den måde kan man holde styr på soldaterne, selv hvis de er skadede. Det er en årelang tradition. Nu er det ikke længere kun soldater, der bærer dogtags om halsen. Denne gave giver nemlig også dig mulighed for at designe og personliggøre dit helt eget dogtag med indgravering af eget valg.

Dogtag'et kommer med en 3 mm kuglekæde på 75 centimeter, og dog-tagget er 5 x 3 centimeter.
Vedhænget fås i to udgaver: Det ene har et lille hjerte på midten, og så kan du tilføje to navne på hver side af det. For eksempel navnet på brudeparret som den perfekte bryllupsgave. Det andet tag giver dig fri leg i forhold til indgraveringen. Du kan skrive "tillykke med fødselsdagen, Peter" eller måske en kort, intern joke mellem dig og modtageren af gaven?
Dogtag'et kan bæres til ethvert outfit og vil se fedt ud rundt om halsen på enhver fødselar.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem 2 forskellige designs
  • Materiale: højglanspoleret rustfrit stål
  • Mål: vedhæng 3 x 5 cm, kæde 75 cm lang (kan tilpasses)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-03T09:05:14+00:00