Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Dogtag med billede

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Leder du efter en gave, der fungerer til enhver anledning og til enhver type person? Så har du fundet den her. Her kan du personliggøre denne gave, så den passer perfekt og lige til den, du vil forære gaven. Gaven er en halskæde med et vedhæng, som det soldater også har på. Det kaldes for et dogtag, fordi det i militæret indeholder alle personlige data omkring en - fulde navn, fødselsdato og blodtype. I denne sammenhæng indeholder vedhænget dog et personligt billede, som du selv kan vælge.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave er en halskæde med vedhæng, som har sine rødder i militæret, hvor alle soldater bærer det såkaldte dogtag om halsen, for at man altid kan identificere enhver soldat. På dogtag'et står alle personlige data såsom navn, fødselsdato og blodtype. Det er nu også kommet til modeverdenen, og mange smykkemærker har sat deres eget præg på det klassiske dogtag og gjort det til et smykke, man også kan bære uden, at man har noget forhold til militæret. Det er også tilfældet med denne gave.

Med gaven får du en halskæde på cirka 75 cm, der kan tilpasses i længden. På kæden hænger der et dogtag, som ikke indeholder nogen form for tekst. Du har i stedet mulighed for at tilføje et billede efter eget valg, og på den måde kan du få din helt egen personlige halskæde.
En ret fed gaveide, som helt sikkert vil gøre en ven eller et familiemedlem rigtig glad.

Detaljer

  • Materiale: højglanspoleret rustfrit stål
  • Mål: kæde 3 mm-kuglekæde ca. 75 cm lang (længe kan tilpasses), billede ca. 3 5 cm
  • Bemærk: pga. materialet vil det selvvalgte billede se en smule lysere ud, produktet indeholder nikkel

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:43:37+00:00