Har du brug for hjælp?

Dødningehovedskål

515 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvad man ikke har i hovedet, må man have i DØDNINGEhovedet! Denne flotte skål formet som et dødningehovede skal nok vække opsigt, når du får besøg. Brug den til at opbevare nøgler, småpenge eller briller. En god gaveide til alle, der kan lide design med kant.

Other customers bought

Beskrivelse

"Hvor er nøglerne nu blevet af?" Du kender det sikkert godt. Du skal ud af døren, og nu kan du ikke finde dine nøgler. Det var aldrig sket med denne flotte dødningehovedskål, som du kan bruge til at opbevare alle dine småting såsom nøgler, småpenge og alt det andet løse, der ikke har en fast plads, men som tit gerne skal med i tasken, når du skal ud af døren. Den seje skål kan selvfølgelig også stå på badeværelset eller i soveværelset og bruges til opbevaring af læbestift, neglelak, eller hvis du har en fin samlig af knapper, som du gerne vil have styr på.

Skålen er i sig selv en flot dekorationsgenstand, og skal nok vække opsigt, hvor du end vælger at placere den i hjemmet. En god gaveide til indflytterfesten, eller hvis du kender nogen, der godt kan lide opsigtsvækkende design. Skålen er næsten et lille kunstværk i sig selv, og med den behøver du i hvert fald ikke bekymre dig om småting, der ligger og roder rundt omkring.

Detaljer

  • Materiale: polyresin
  • Mål: 12,5 x 16 x 21 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:06:08+00:00