Har du brug for hjælp?

Dødningehoved-teske

69 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et dødningehoved fyldt med sukker lige til at røre ud i kaffen eller teen? Det er med sikkerhed den gave, du skal tage med til den næste halloweenmiddag, du er inviteret til - en uhyggelig og anderledes udgave af den gængse teske, så er der uhygge ved bordet!

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en teske, der er taget direkte ud af en gyserfilm ! Med den uhyggelige dødningehoved-teske kan selv den hyggeligste kaffestund få et strejf af uhygge og lede tankerne hen på den grumme underverden. Teskeen, der er designet som et livagtigt kranie med store huller, hvor øjnene og næsen skulle være, ser ikke bare uhyggelig ud, den vil med sikkerhed gøre sig virkelig godt på et fint dækket kaffebord, hvor der lige skal være lidt kant, så det hele ikke bliver for sukkersødt! Og det med det sukkersøde kan den uhyggelige dødningehoved-teske også tage hånd om - den skal nok sørge for, at der ikke kommer for meget sukker i hverken din kaffe eller te, for sukkerkrystallerne vil lige så fint drysse væk gennem øjne og næse, inden du når hen til din kop! Ud over det vil designet af skeen også sørge for, at det sukker, der kommer ned i din kop, hurtigt bliver opløst på grund af øjen- og næsehullerne.
En anderledes gaveide til veninden, der går op i design samt sjove, og lidt uhyggelige men flotte, ting til køkkenet og borddækningen, eller til din ven, der har inviteret til skræmmende god halloweenmiddag, hvor lidt ekstra pynt altid er velkomment.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 ske pr. pakke
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: 15 x 3,2 x 1,4 cm
2020-11-25T11:53:21+00:00