Har du brug for hjælp?

Digital kuffertvægt

169 kr
Inkl moms
- +
Er kufferten allerede for tung eller kan man lige tage den gode flaske vin med hjem fra sydens sol? Med den digitale kuffertvægt er det nu slut med at lege gætteleg, når du står og skal af sted til lufthavnen. Den er lille og passer endda i en håndtaske, hvis kufferten er fyldt til randen. En perfekt gaveide til alle rejseglade venner, der måske har det med at tage lidt for meget med hjem.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste har nok prøvet at pakke en kuffert helt til randen og været lidt for spændt i lufthavnen, når den så skulle op på vægten. Man står og tripper og håber på, at den ikke er tungere end tilladt, for det ville være så ærgerligt at skulle betale for overvægt. Med denne vægt er der ingen grund til at få sved på panden inden afgang, for nu kan du veje din kuffert i ro og mag på hotelværelset og på den måde undgå at skulle pakke panisk om i lufthavnen. Den praktiske digitale kuffertvægt kan veje op til 50 kilo, hvilket er mere end rigeligt i forhold til, hvad de fleste flyselskaber tillader, så det skulle være muligt at få vejet selv de tungeste kufferter og sikre dig, at du ikke skal betale for overvægt.
Den digitale kuffertvægt er en perfekt gaveide til alle, der tit er ude at rejse, og egentlig et must for alle, der gerne vil undgå at betale for overvægt.

Detaljer

  • Beskrivelse: digital kuffertvægt der er let at anvende, ergonomisk design, stort LCD-display, kan veje op til 50 kg/110 lb, med integreret auto vejefunktion - er den rigtige vægt nået, vises den konstant, bruger 3 lithuimceller CR2032, som medfølger
  • Mål: 13 x 3 cm
2020-11-28T17:19:24+00:00