Har du brug for hjælp?

Dekorativ muslingekæde

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Smagfuld dekoration i et fint og let design: Den fine kæde, der er lavet af capizmuslinger, er en fin og dekorativ gaveide til terrassen, udestuen eller stuen. Med små motiver, kæles der for detalje og stil og med sin længde på 120 cm passer den ind i store såvel som små omgivelser! Med en dekorativ muslingekæde har du en rigtig flot gaveide til kvinden, der har alt og som sætter pris på søde og anderledes ting til hjemmet.

Other customers bought

Beskrivelse

Det, der gør et hjem personligt, er de små ting, der hænger rundt omkring og pynter. De omhyggeligt udvalgte detaljer og gennemtænkte ideer, der alle er med til at gøre indretningen personlig. Med en dekorativ muslingekæde bliver der tilført personlighed og varme til ethvert hjem. Her har du virkelig en gaveide, der er med til at sætte et individuelt præg på indretningen!
De ni led på kæden er lavet af capizmuslinger, som er skallerne fra muslingerne i det Indiske Ocean. Det særlige materiale lader lyset skinne igennem, og særligt ved lysindfald og bevægelse får man en særlig flot hvid farve. I mange af capizskallerne er der endda nænsomt indgraveret et mønster, der får dig til at tænke på forårets glæder.
En dekorativ muslingekæde med capizmuslinger er en fin og stilfuld gaveide til kvinden i dit liv, der fortjener en lys, let og sommerlig pyntegenstand, der bringer tankerne om sommerens lyse time og havets brusen ind i hjemmet.

Detaljer

  • Beskrivelse: 9 kædeled med mønster, trykket hvidt med blyvægt
  • Materiale: capizmuslinger
  • Mål: 120 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:32:23+00:00