Har du brug for hjælp?

Dekorations-flamingo

345 kr
Inkl moms
- +
Gider du heller ikke havenisser? Så er denne pangfarvede og fjerklædte dekorations-flamingo til haven måske noget for dig! En flot gaveide, der tager sig godt ud i haven både sommer og vinter.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den ser næsten helt livagtig ud med sin lange krumme hals og de tynde ben: Denne pangfarvede dekorations-flamingo er en sjov pyntegenstand til haven, der er lidt mere stilfuld end de sædvanlige havenisser. Den lyserøde flamingo er beklædt med farvede gåsefjer, hvilket gør, at den endda føles helt ægte. Den tager sig flot ud, både om sommeren, når baggrunden er den grønne græsplæne, og om vinteren i den sneklædte have, og den giver et let eksotisk præg til din have, som nok kan få naboen til at kigge en ekstra gang.

Skal du til indflytterfest, eller kender du nogen med en have, der godt kunne trænge til at blive lidt piftet op, så er denne dekorations-flamingo en flot og festlig gaveide, der sætter lidt farver på tingene! Flamingoens nye habitat kan både være en stor have, men den gør sig bestemt også godt på den mindre altan, som trænger til lidt fornyelse. Med denne lyserøde ven kan du drømme dig til fjerne lande, når du står og kigger ud på haven.

Detaljer

  • Beskrivelse: dekorations-flamingo
  • Materiale: plast, styropor, gåsefjer
  • Mål: 13 x 24 x 40 cm
2020-11-27T03:44:03+00:00