Har du brug for hjælp?

Deer Up-oplukker

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne oplukker er noget helt specielt. Den kan nemlig åbne flasker med sit gevir. Nærmere betegnet har du her en Deer Up-oplukker, der i sit rustfri stål er eksklusiv og anderledes, da hele oplukkeren er formet som en hjort. Man omgiver så kapslen med hjortens gevir og åbner på den måde flasken. Hjorten ser stolt og flot ud, når den omgiver flasken, og åbner den så let som ingenting.

Other customers bought

Beskrivelse

En oplukker har enhver husstand brug for til at åbne alle slags flasker lige fra øl til sodavand. Men det er da klart hundrede gange sjovere at have en speciel oplukker i stedet for bare en kedelig normal en. Her har du en meget speciel oplukker. Det er en Deer Up-oplukker, hvor hele oplukkeren er formet som en hjort. Hjorten åbner flasker med sit gevir, og det ser meget flot og eksklusivt ud, når hjorten med sit sølv, rustfrie stål omringer flasken, og man kan hive kapslen af.
Denne oplukker kunne være en oplagt gave som værtsgave, når du er inviteret til middag næste gang. Gaven vil helt sikkert begejstre, fordi den er noget nyt, de fleste nok ikke har set før. Oplukkeren kunne også være en god gaveide som indflyttergave, for som sagt - enhver husstand har brug for en oplukker!

Detaljer

  • Beskrivelse: oplukker med rødt læderbånd
  • Materiale: børstet rustfrit stål

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T05:49:37+00:00