Har du brug for hjælp?

Dækkeservietter med navn - 2 stk.

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En super sød gaveide til det gifte par - disse fine dækkeservietter med parrets navn pynter flot på bordet og er perfekte som en lille bryllupsgave til hjemmet. Med de praktiske grå dækkeservietter i filt kan du dække flot op og imponere gæsterne med det personlige touch, og på denne måde er der heller ikke nogen, der er i tvivl om hvor herren og fruen i huset skal sidde.
129 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Disse flotte dækkeservietter kan du eksempelvis give til det nygifte par eller hvad med at overraske din partner med en romantisk middag og så dække op med jeres helt personlige dækkeservietter? Den fine bordpynt vil helt sikkert falde i god jord og på denne måde bliver jeres bånd til hinanden gjort endnu tydeligere.

De to dækkeservietter er fremstillet af grå filt og måler 44 x 28 cm, så de skal nok fange krummer, og hvad der ellers kan ryge ved siden af tallerkenen, så dugen ikke bliver beskidt. Det, der gør disse dækkeservietter så specielle, er, at der er påtrykt henholdsvis "Mr." og "Mrs." og modtagerens efternavn eller måske et fælles kælenavn, hvis du vil gøre gaven mere speciel og personlig.

Overrask et par eller din partner med disse personlige dækkeservietter med påtrykt navn, det er med garanti en gave, som modtageren vil sætte stor pris på. En praktisk og personlig gave til det gifte par, som kan pynte flot på bordet til næste romantiske middag.

Detaljer

  • Beskrivelse: med påtrykt "Mr." og "Mrs." samt efternavn, kan rengøres forsigtigt med vand, må ikke vaskes i vaskemaskinen
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 44 x 28 cm
2020-11-28T16:51:31+00:00