Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Cover til iPhone 5 med billede i hvid

  169 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +
  Dette fede cover til iPhone 5 sørger for, at der vil blive lagt mærke til dig, når du hiver telefonen frem for at tjekke de sociale medier eller sende en SMS. Nu kan du gøre din iPhone 5 præcis så personlig, som du ønsker, den skal være med coveret, hvor du kan få sommerens lækreste billede af dig selv på.
  Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Vi ved alle, at iPhones er blevet en trofast følgesvend for de fleste - smartphonen er i brug et utal af gange i løbet af dagen og den indeholder alle vores vigtige ting. Derfor er det vigtigt for os, at telefonen er godt beskyttet mod hverdagens små ulykker. Med denne gave til din iPhone 5 sikrer du ikke bare telefonen mod ridser og skrammer, hvis den skulle ryge på gulvet. Coveret med dit personlige billede vil også få den til at se virkelig fed ud! Dette er den perfekte gave til alle, der elsker deres iPhone og helt personlige gaver.

  Med iPhone 5-coveret med billede giver du en helt personlig og unik gave - du skal bare vælge det bedste eller sjoveste billede fra den sidste ferie, fra sommerfesten eller juleaften og coveret vil passe til din bedste veninde, kollegaen, din søster eller din mor. Det praktiske ved gaven er, at der ikke længere vil være tvivl om, hvem lige præcis den iPhone 5 tilhører - den er nemlig helt personlig!

  Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid
  • Beskrivelse: passer til iPhone 5
  2020-11-29T23:46:55+00:00