Har du brug for hjælp?

Computersleeve med ghettoblastermotiv

239 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Leder du efter et nyt og anderledes hylster til din bærbare computer? Et som ingen andre har? Så er dette computersleeve med ghettoblastermotiv vist det helt rigtige til dig. Det forbinder minderne om den stilede og gammeldags ghettoblaster og den smarte og innovative bærbare computer. En flot gaveide til dem, som er meget på farten!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette computersleeve med ghettoblastermotiv har du ikke bare en total sikker beskyttelse af din bærbar, men samtidig også en smart og særpræget taske. Gå gennem en regnbyge med den under armen og din bærbar vil med garanti ikke tage skade. Selv kaffe og te kan ikke trænge igennem dette stærke neopren, som hylsteret er lavet af. Derudover er din bærbare altid godt polstret når den ligger inde i dette beskyttende hylster.
Ghettoblastermotivet er genialt og sender tankerne tilbage til de lykkelige tider, hvor musik blev lavet på kasettebånd og man hørte både A- og B-siden inden man måtte starte forfra. Ghettoblasterne var trendy dengang, ligesom den bærbare er det i dag - altså inviterer dette flotte hylster til nostalgiske øjeblikke. En god gaveide, der kombinerer det praktiske med et sjovt design. Selv teenagere, der ikke husker tiden med ghettoblastere vil synes om denne gave, og den er derfor oplagt som fødselsdagsgave eller måske studentergave.

Detaljer

  • Beskrivelse: passer til bærbare computere med 13" skærm
  • Materiale: neopren
2020-12-01T21:39:00+00:00