Har du brug for hjælp?

Chef Hero - køkkenhjælper

99 kr
Inkl moms
- +
Denne hjælpende hånd har du helt sikkert manglet i køkkenet, men nu er den her og klar til at assistere dig ved kødgryderne. Den knaldrøde hånd kan enten holde grydelåget lidt oppe, så der ikke er noget, der koger over, eller holde grydeskeen, så du altid ved, hvor den er. En super praktisk gaveide til alle, der elsker at lave mad, men som godt kunne bruge en køkkenhjælper.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Rigtige kokke har som regel en til at assistere dem i køkkenet, og nu kan du også få din egen højre hånd - eller i dette tilfælde er det faktisk en venstre, men ikke desto mindre er den mindst lige så praktisk som en højre. Den knaldrøde hånd ligner måske noget fra en rockkoncert, men netop dette håndtegn gør, at den kan sidde fast på siden af gryden og holde enten låget eller grydeskeen. Med denne lille hjælper er der styr på, at der ikke er noget, der koger over, og så ved du også altid, hvor grydeskeen er.
Den hjælpende hånd er perfekt at give i indflytter- eller værtindegave og en ting, som alle kan få brug for i køkkenet. Hvad enten man er nybegynder eller erfaren, når det kommer til madlavningens forunderlige verden, er den røde hånd et genialt værktøj, som modtageren med garanti vil sætte stor pris på. Overrask en, du holder af, med denne køkkenhjælper - så er der mere overskud næste gang, der skal forberedes stor middag for venner og familie.

Detaljer

  • Beskrivelse: til at holde grydeskeen eller grydelåget, formet som en venstre hånd
  • Mål: passer til de fleste standard gryder og grydeskeer
2020-11-25T20:09:30+00:00