Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Champagne-bruser

129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Kender du det, når du vil bade i champagne, men champagnen ikke regner på dig med regelmæssige dråber? Med en champagne-bruser undgår du i fremtiden dette problem. Flaskehalsen er meget brugbar, da den også kan sættes på andre flasker, og du har nu løsningen til en masse ting. For eksempel behøver du ikke en vandkande mere, men sætter bare flaskehalsen på en vandflaske, og du har den perfekte vandning til dine stueplanter!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Når du har prøvet den sjove champagne-bruser, kan du fremover læne dig tilbage og grine, når du i fjernsynet ser Formel 1-vinderen kaste champagne rundt som en amatør. Du ved nemlig præcis, hvordan det skal gøres, hvis du kender til denne champagne-bruser. Denne champagne-bruser vil nemlig gøre det nemt at kaste champagnen rundt som en ægte professionel. Udover at være den sejeste party-gadget at finde frem, når der skal være champagne-fest, og man vil imponere sine venner, så kan en champagne-bruser også andre ting. Den kan sørge for, at alle dine stueplanter får rigeligt med vand. Dette er det perfekte eksempel på en gave til manden der har alt, eller en gaveide til mænd, der ikke kan få nok af sjove gadgets.
Om champagne-bruseren skal bruges til at lade champagne-propperne poppe, når der er fest, eller om den skal være det nye stue-inventar, til når der skal vandes blomster, så er det en genial ting til hjemmet, som de fleste vil synes er sjov. Modtageren vil i hvert fald kunne bruse sig i champagne og glæde!

Detaljer

  • Materiale: bruserhoved af porcelæn med silikoneholder til champagneflasker eller andre flaskehalse
  • Mål: ca. 8 x 10 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-13T00:40:01+00:00