Har du brug for hjælp?

Cap med Tilpasning - sort

149 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En moderigtig hue med konvolut kan du give nogen personligt her: Den bestickbare emblem af enten grøn, rød eller sort hat dekoreret med et våbenskjold med dine valgte initialer. Således fra den trendy hovedbeklædning ikke blot en cool blikfang med et personligt præg, herunder enhver risiko for forveksling er væk. Rigtig god idé!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Den oprindelige Beechfield Beanie med kuvert som en gave i sig selv en god idé - men venligst ikke som A 08/15-version! Hvor god, at du her muligheden for at gøre den trendy cap med broderi til personlig favorit tilbehør til kolde dage:

På forsiden af ​​enten mørk grøn, rød eller sort hat af tykt, er blød acryl anvendes et emblem, hvorved en særlig Feien broderi er mulig. Den våbenskjold på det, kan du fylde den med to initialer efter eget valg. Gylden gul derefter emblazoned der genvejen, der gør beanie som bærer umiskendelig.

hvordan behageligt at bæres Beanie med konvolut har på de såkaldte opvarmning ikke kun skatere og hip-hoppere deres store glæde, den stilfulde og praktiske hue hører på kolde dage i næsten alle teenagere og unge voksne nødvendigvis så. En gave idé, der vil forblive i vinteren ingen dag i skabet!

Detaljer

Personlig Konvolut Beanie - Hue med Initialer

Personalisering - brug ikke specialtegn!
Cap farve sort
One size, hat tilpasser fleksibelt
Vaskbar
Materiale: 100% akryl

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:17:52+00:00