Har du brug for hjælp?

Bryllupshåndjern

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Der er helt sikkert garanti for en sjov bryllupsnat med disse bryllupshåndjern med hvidt plys. De frække håndjern hører sig til en rigtig god og fræk polterabend både for bruden og for gommen! Hvem ved? En af dem vil måske endda synes det også er en "praktisk" gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med de plyssede bryllupshåndjern kan det nygifte par effektivt forhindre, at gommen eller bruden løber væk, når man først har fået dem overtalt til at træde frem foran alteret og sige ja, men de kan også bruges til at få en sjov og festlig bryllupsnat, efter at den store dag er fejret. Håndjernene er en rigtig sjov gaveide, der er pefekt til polterabend både for bruden og for gommen. Forestil dig bare lige deres ansigtsudtryk og de mange grin, når de åbner for denne sjove og lidt frække gave og ser hvad der gemmer sig inde i pakken?
Håndjernene er omgivet af blødt plys så de ikke gør ondt på håndledene, og der følger naturligvis også en nøgle med, så den part der har dem på, kan komme fri igen, hvis den anden altså ellers synes det er i orden! Disse bryllupshåndjern er en rigtig sjov og fræk gaveide til parret, der skal giftes, og bruden eller gommen skal nok finde denne gaveide både morsom, og måske endda også praktisk!

Detaljer

  • Beskrivelse: Håndjern med hvidt plys og rhinesten
  • Materiale: metal, 100 % polyester
  • Mål: 15,5 x 13,5 x 2,5 cm
2021-01-26T10:38:16+00:00