Har du brug for hjælp?

Bordskånere formet som LP'er

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er et par LP’er, der ikke tager skade af høje temperature! De kan nemlig bruges som bordskåner, når de varme gryder og pander skal på middagsbordet. De tåler uden problemer op til 230 grader og er et moderne tilbehør til indretningen. En sjov gave til din ven, der er vild med musik.

Other customers bought

Beskrivelse

De gamle LP’er er igen blevet moderne, og det er der god grund til. Ikke bare sørger de for en bedre lyd og en god æstetisk oplevelse, så holder de også bedre end cd’erne. Disse LP’er kan ovenikøbet holde til endnu mere, for de er nemlig lavet i silikone og beregnet som bordskånere, når du skal have pander og gryder på bordet. De ser overraskende ægte ud, men kan let modstå temperaturer helt op til 230 grader.

Overrask en ven med disse smarte LP-bordskånere, som nok skal vække glæde hos enhver musikfan. Samtidig ser de flotte ud og giver et moderne præg på boligindretningen, men de vækker også nostalgien og giver minder om de gode gamle dage, hvor man kun havde LP’er og kassettebånd. En god gaveide til dem, der sætter pris på særligt design, og som gerne vil drømme sig tilbage til LP’ens storhedstid.

Detaljer

  • Beskrivelse: bordskåner formet som en LP'er
  • Materiale: silikone
  • Mål: 15 cm diameter
  • Bemærk: holder til temperaturer fra -30 til 230 grader

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T14:48:42+00:00