Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Bordbombe med rosenblade

109 kr
Inkl moms
- +
Overrask din kæreste eller dem, der fortjener noget fint og romantisk i deres liv, med denne fine, romantiske bordbombe. Denne bordbombe skiller sig ud, da den ikke bare skyder med normal konfetti, som man kender det fra nytårsaften. Den her bordbome er nemlig helt speciel - den skyder nemlig rosenblade! Derfor kan den bruges til mange anledninger, og ikke bare til fejring af nytåret, som ellers er den klassiske sæson for brug af bordbomber.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
 • Leveringstid 2-5 hverdage*
 • Fri levering fra 499,- kr.
 • 30 dages returret**
 • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
 • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Mulighederne er mange med denne alternative form for bordbombe. Normale bordbomber skyder med farverig konfetti, men denne bordbombe skyder med rosenblade i rød, der ser helt ægte og absolut autentiske ud. Om bordbomben skal være en alternativ pynteform til den næste nytårsfest eller til en temafest for eksempel børnefødselsdag eller kærlighedsfest, om de fine rosenblade skal pryde det næste fint-opdækkede bord (måske til jul, i rødt farvetema), eller om bordbomben skal bruges til at lave en helt underlag af rosenblade, er op til dig selv. Det sikre er dog, at det bliver ganske flot og pyntet. En oplagt måde at bruge denne bordbombe på, der helt sikkert vil give gode point i kærestebogen er, når man skal fejre noget helt specielt sammen.
Om det er månedsdag, valentinsdag eller bryllupsdag - med denne bordbombe med rosenblade skyder man den af over sengen, og man har hurtigt og effektivt fået spredt rosenblade ud over hele sengen. Der vil ikke være et øje tørt!

Detaljer

  Anmeldelser

  Write a review

  Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

  2018-11-18T22:56:07+00:00