Har du brug for hjælp?

Bluetooth-højtaler med LED-lys

775 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En smart højtaler til smarte folk! Denne mega seje bluetooth-højtaler med LED-belysning, som bevæger sig i takt med musikken er simpelthen et suverænt hit. Den lille smarte højtaler med bluetooth kan tages med overalt og tiltrækker enhver musikelskers interesse med sit spektakulære lysshow!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Fantastisk lyd, flot og trendy LED-lysshow, og et stilfuldt design! Den lille smarte bluetooth-højtaler har med sin sorte og glatte spejloverflade et fuldført og futuristisk look, som overrasker med sit flotte LED-lysshow i forskellige farver, og som bevæger sig i takt med den musik, der kommer ud af højtalerne. Du risikerer, at du slet ikke kan få øjnene væk fra det igen, når du først har ladet dig opsluge af disse fortryllende farver. Højtaleren er tilsluttet via bluetooth og giver derfor rig med mulighed for at forbinde din musik enten fra din bærbar, iPod, smartphone osv. Du kan tage den med dig rundt i lejligheden og slipper for at være bundet af kabler og forlængerledninger.
Nyd lyden hvor og hvornår du lyster! Under madlavningen eller i badeværelset, når du slapper af i badekarret eller gør dig færdig til fest. En suveræn gaveide til alle, der lever med musikken overalt og som har flair for et nymodens design med gang i! Let the music play!

Detaljer

  • Beskrivelse: tilslutning over bluetooth via bærbar eller smartphone, output 3 watt, uendelig lysshow med LED-equalizer og spejl
  • Mål: 15 x 10,5 x 7 cm
  • Bemærk: batteridrevet og batterier er inkluderet i leveringen
2020-11-29T09:08:41+00:00