Har du brug for hjælp?

Blomstrede ovnhandsker

135 kr
Inkl moms
- +
De er praktiske, de er brugbare, de beskytter hænderne og så er de samtidig anderledes og ser superseje og feminine ud. Det er selvfølgelig disse blomstrede ovnhandsker, der menes. En stilet kvinde, der samtidig er en haj i køkkenet kan nu få forenet sine to interesser med disse sjove og stilede ovnhandsker, der fyldt med lyserøde blomster, og de vil vække opsigt, når der skal laves lækker mad i køkkenet næste gang.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her findes en gave, der vil gøre køkkentjansen endnu sjovere, især for kvinder. Er du en haj i køkkenet og holder af at udforske og prøve nye opskrifter i køkkenet? Så er denne gave lige dig! De blomstrede ovnhandsker er skønne og smukke. Du kan trække i de kedelige ovnhandsker, der har hængt ved komfuret for evigt, men nu har vi en gave, der vil ændre dette! Nemlig superfeminine, flotte og stilede ovnhandsker i hvid, der selvfølgelig er udsmykket med de flotteste blomster i lyserøde farver på den ene side og små pastelfarvede prikker på den anden side.
Nu kan du altså i fremtiden lave køkkenarbejde med stil eller give denne gave til en kvinde, der i fremtiden vil føle sig smart og tjekket, når køkkentjansen kalder, om det er for at kreere og prøve nye opskrifter af eller om det bare er for at lave dejlig aftensmad til familien. Disse blomstrede ovnhandsker er en skøn gaveide til den moderne og arbejdsomme kvinde.

Detaljer

  • Beskrivelse: one size
  • Materiale: bomuld
  • Mål: 17 x 33 cm
2020-11-29T21:16:20+00:00