Har du brug for hjælp?

Bilformet sparebøsse med indgravering

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige dåbsgave til lillemanden eller lillepigen, er denne fine sparegris, der er formet som en lille bil, perfekt. Så kan de første pengegaver opbevares sikkert og gemmes til den lille bliver stor nok til at kunne købe sin første legetøjsbil. En super sød gaveide til en forestående dåb eller måske barnets første fødselsdag.

* Skal udfyldes

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Når man har fokus på, hvad det er, man sparer sammen til, er det altid lettere at lægge penge til side - det gælder også for de små. De fleste børn er fascineret af fart og bevægelse, og derfor er det helt naturligt, at de skal have sig en lille bil, så hvorfor ikke give den lille ny en fin sparegris formet som en bil, hvor de kan spare sammen til en større.

Bilen er smukt lavet og den skinnende overflade er slet ikke til at stå for! For at gøre den fine gave ekstra personlig kan du vælge at få indgraveret barnets initialer i bilens tag, så der ikke er tvivl om, hvis opsparing det er. Denne fine detalje er med til at gøre den smukke bil til en personlig gave, som følger barnet hele livet.
Den elegante sølvbil er perfekt som en ganske særlig og personlig gave til dåben eller barnets første fødselsdag, der kan gemmes gennem hele livet som et minde fra barndommen.

Detaljer

  • Mål: 15,4 x 7,2 x 4,8 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2021-12-07T04:58:27+00:00