Har du brug for hjælp?

Big Face T-shirt med kotryk

Fra: 259 kr
Inkl moms
- +
Det er utroligt, hvor realistisk koen ser ud på den her bluse - man har bare lyst til at strække hånden frem og klappe den på mulen, men husk lige at spørge om lov først, så der ikke bliver nogle pinlige situationer! Den her gaveide vil med sikkerhed give glæde, for hvem kan være sur, når man kan trække en ko ud af klædeskabet?
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

3D effekten på den her T-shirt er så overbevisende, at man kan risikere at blive klappet virkelig meget på maven, når man har den på - for hvem vil ikke gerne ae den bløde mule på en ko?
Dertil kommer, at T-shirten er fra det anerkendte The Mountain, som laver tøj efter høje standarder og har fokus på kvalitet. Det er blandt andet derfor du kan vaske T-shirten uden at være bange for, at den krymper, da den er blevet forvasket. Samtidig har de fokus på rene produkter, så for eksempel er deres sjove print vandbaserede, økologiske og holdbare så længe vaskeinstruksen følges. Sidst men ikke mindst er T-shirten fri for skadelige kemikalier. Den her T-shirt kan bruges som gave til både fødselsdag, jul eller til når din bedste ven bare trænger til at få en lille gave der med sikkerhed trækker et smil frem på læben.

Detaljer

  • Varianter: fås i S, M og L
  • Beskrivelse: T-shirt er forvasket og krymper ikke
  • Materiale: 100 % bomuld
2020-12-05T05:57:01+00:00