Har du brug for hjælp?

Batman-dørmåtte - Welcome to the batcave

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne flotte dørmåtte må siges at være den optimale gaveide til enhver Batman-fan. Giv den praktiske og indbydende dørmåtte til en, der ikke kan få nok af det mystiske Batman-univers, for selv om der ikke følger en batmobil og en butler med, vil denne fine dørmåtte helt sikkert få modtageren til at føle sig lidt mere som sin yndlingshelt. En super gaveide til alle med en flagermusmand i maven.

Other customers bought

Beskrivelse

De populære tegneserier og film om Batman og Gotham City er noget, som de fleste er vokset op med, og mange mænd har helt sikkert fantaseret om, hvordan det måtte være at ræse rundt i batmobilen og kæmpe mod den onde Joker. Så hvis du også kender en mand, der ikke er blevet for gammel til det særlige Batman-univers, er denne fine dørmåtte en perfekt gaveide.

Den naturfarvede kokosmåtte har en skridsikker underside, så ingen superhelte kommer til skade, når de skal ind ad døren. På måtten står der "Welcome to the batcave", så alle gæster ved, hvad det er, de kommer ind til. På den måde er der selvfølgelig ikke længere så meget hemmelighedskræmmeri omkring identiteten som i tegneserien, men hvad søren - det går nok.
Hvis du er på udkig efter den optimale gave til en ægte Batman-fan er denne originale dørmåtte fra DC Comics lige i skabet. Den pynter flot på fortrappen eller i opgangen og mon ikke både naboer og gæster vil kigge en ekstra gang på den seje dørmåtte.

Detaljer

  • Beskrivelse: dørmåtte med påtrykt Batman-logo og teksten "Welcome to the batcave", skridsikker underside, originalprodukt fra DC Comics
  • Materiale: 100 % kokosfibre
  • Mål ca. 60 x 40 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T13:38:02+00:00